≡ Meni

Kamp Mimoza – mobilne hišice

Ene izmed Sloveniji najbližnih mobilnih hišic se nahajajo v naselju Bašanija, ki je med Savudrijo in Zambratijo v Istri. Bašanija je manjše turistično naselje v katerem se nahaja tudi kamp Mimoza, kjer lahko najamete mobilne hišice. V Bašaniji najdete nekaj picerij, restavracij, apartmajev, hotelov in kampov.

Mobilne hišice

Mobilne hišice v kampu Mimoza se nahajajo kakšnih 300 od morja. Na voljo so 3 mobilne hišice za 4 oz. 6 oseb in so velike 30m2 oz. 50m2. Manjše imajo zakonsko posteljo  in nadstropno posteljo, večje pa zakonsko posteljo in dve nadstropni postelji.

V njih je manjša kuhinja, lcd tv, klimatska naprava, brezplačen brezžični internet, kopalnica s tušem (brisače in posteljnina vključeno), jedilna miza in terasa pred hišico. Mobilne hišice v kampu Mimoza so sodobno opremljene, saj veljajo za novejše na Hrvšakem. Hišne živali niso dovoljene.

Posebej zanimive so večje hišice, ki so za do 6 oseb in so velike kar 50m2, kar sodi med največje hiške na Hrvaškem. Tako je v njih več prostora za bivanje.

Preko spodnje povezave lahko preverite cene za najem mobilne hišice Mimoza, preverite proste termine in jo brezplačno rezervirate. Na voljo je tudi brezplačna odpoved rezervacije do 7 dni pred prihodom, če si premislite.

Preverite tudi ostale fotografije notranjosti mobilne hiške Mimoza in okolice.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

kamp mimoza mobilne hišice Bašanija

Bašanija

V naselju Bašanija najdete picerijo in druge restavacije. Prav tako pa se lahko odpravite v druge dele Istre. Raziščete lahko bližnji Umag ali se odpravite v notranjost Istre in si ogledate Buje, Grožnjan in druge vasice. Ogledate si lahko tudi svetilnik pri Savudriji.

kamp mimoza mobilne hisice Basanija notranjost kamp mimoza mobilne hisice Basanija 2

Druge mobilne hišice u Umagu in na Hrvaškem.