≡ Meni

Nadstandardna mobilna hiška v kampu Miran, Pirovac

Nudimo najem nadstandarne mobilne hišice v avtokampu Miran pri mestu Pirovac s prekrasnim pogledom na morje ter otok Murter. Lokacija je odlično izhodišče za kolesarjenje, sprehod ob obali, ki vodi do mestnega jedra Pirovca, izlete na Murter, NP Vransko jezero, NP Krka, ogled čudovitih mest Tribunj, Vodic, Zadra, Šibenika, Biograda, ….

Mobilna hišica je velika 32 m² in ima veliko teraso 24 m². Locirana je na desnem, najbolj mirnem delu kampa, tik ob ograji kampa. Mobilna hišica omogoča popolno diskretnost, saj je popolnoma ločena od vseh poti in cest avtokampa. Postavitev mobilne hišice onemogoča tudi neposredne poglede okolice na samo teraso mobilne hišice.

Oddaljenost od plaže je le cca. 50 m. Plaža je prodnata in kamnita, primerna tudi za najmlajše otroke.

Urejen je parkirni prostor, v neposredni bližini hišice.

Bivanje v mobilni hišici je primerno za 4 odrasle osebe + 2 otroka.

Mobilna hišica in terasa sta nadstandardno opremljena.

Mobilna hišica ima dve spalnici, dnevni prostor z raztegljivim sediščem, WC in kopalnico s tušem. Dodatna notranja oprema: pralni stroj, klima (gretje in hlajenje), hladilnik, LCD TV, dvd predvajalnik, opekač kruha, mikrovalovna pečica, električni mešalnik, električna ponev in vsa potrebna kuhinjska posoda.

Terasa je opremljena z leseno sedežno garniture s šestimi sedišči in zunanjo kuhinjo, kjer je tudi pomivalni stroj, dodatni hladilnik, dve kuhalni površini in pomivalno korito s toplo ter hladno vodo. Nameščena so tudi senčila, ki jih lahko uporabite za popolno intimo ali skritjem pred popoldanskimi sončnimi žarki.

Pred teraso je še velik prostor z dvema ležalnikoma in velikim senčnikom.

Ograjen zunanji tuš z ogrevano vodo in plinski žar z gusnato ploskvijo sta nameščena ob strani hišice. Postavitev zunanjega tuša omogoča popolno intimo.

Domače živali niso dovoljene.

Mobilna hišica je na voljo v terminu:

  • od 2.9. do 9.9.: 60 €/dan

Za dodatne informacije in rezervacijo kontaktirajte lastnika direktno preko spodnjega obrazca ali pišite na email majataja05@gmail.com

Vaše ime

Vaš email

Zadeva

Vaše sporočilo

Nadstandardna mobilna hiška v kampu Miran, Pirovac
5 (100%) 8 votes