≡ Meni

Mobilne hiške Mirami Family Village

Vasica mobilnih hišic Miramì Family Village se nahaja v kampu Mareda, 4km severno od mesta Novigrad. Kamp je poznan po svoji naravni kamniti in prodnati plaži, lahko se osvežite tudi v velikem zunanjem bazenu.

V ponudbi je 50 mobilnih hišic dveh tipov. Izbirate lahko med mobilno hišico z dvema ali trebi spalnimi sobami. Zraven sta še dve kopalnici (brisače in posteljnina je vključena v ceno), dnevni prostor, kuhinja in terasa.

Mobilne hišice so velikosto 32m2 ali 34m2, nudijo udobje 6-7 gostom. Vsaka ima klimo in televizor, omogočeno je brezplačno parkiranje in dostop do brezžičnega interneta. Tudi hišni ljubljenčki so dovoljeni, potrebno je doplačilo.

V sklopu mobilnih hišic je manjši zunanji bazen, prostor za žar, uporabljate lahko športna igrišča, v kampu je tudi trgovina in restavracija. Mobilne hiške Mirami so še posebej namenjene družinam, saj najdete v kampu veliko dodatkov za otroke, ki bodo v kampu uživali.

Cene za najem mobilne hiške Mirami najdete preko spodnje povezave, kjer prav tako najdete več informacij in proste termine. Oglejte si več fotografij s klikom na spodnjo povezavo.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

Mobilne hiške mirami family village cena, novigrad

Druge mobilne hišice v Novigradu in na Hrvaškem.

Mobilne hiške Mirami Family Village
5 (100%) 2 votes