≡ Meni

Mobilne hišice – Selce

V spodnjih dveh kampih se lahko odločite za najem mobilne hišice pri kraju Selce na Kvarnerju. Preverite ponudbo odličnih kampov ob morju in rezervirajte mobilno hiško za svoj dopust.

Najem mobilne hišice v Selcah

Selce so priljubljen turistični kraj, kateri se drži mesta Crikvenica. Čeprav nastanek naselja datira v čase ilirske države Liburnije, žal za Selce ne moremo trditi, da je bila v zgodovini pomembno središče, saj je bolj ali manj mirno prestala rimsko zasedbo in kasneje menjavo različnih vladavin. Krajani Selc so ponosni a preprosti ljudje, večinoma so se preživljali z ribolovom in brodarstvom, saj so občasno prevažali ljudi na sosednje otoke in nazaj.

Danes so Selce turistično mesto z hoteli, apartmaji in dvema kampoma, s sosednjo Crikvenico pa jo veže lepa obalna promenada. Največja znamenitost Selc je pristanišče, katero je bilo prvotno zgrajeno iz lesa in kaseneje predelano v kamnito podobo ter cerkev sv. Katarine iz konca 19. stoletja.

Kamp Uvala Slana se nahaja ob istoimenskem zalivu, kateri je lociran južno od središča mesta. V zadnjih letih so ga nekoliko prenovili, svojo ponudbo pa so obogatili s postavitvijo mobilnih hišic na odlični lokaciji ob morju. Na dopust boste lahko vzeli tudi kužka, vendar zanje ni posebej urejene plaže znotraj kampa.

Plaže v kampu so večinoma betonirane, ob obali pa se lahko sprehodite do središča kraja ali pa celo do sosednje Crikvenice, kjer ob večlerih velikokrat prirejajo koncerte in fešte.

Kamp Selce prav tako nudi najem mobilnih hišic. Več informacij o najemu cenah in opremljenosti najdete preko zgornje povezave.

mobilne hišice selce

Vse ki bi radi več izvedeli o možnostih najema mobilnih hišic v Selcah, vabimo da si na zgornji povezavi preberete dodatne informacije. Prijetno počitnikovanje!

Zraven omenjenega kampa v Selcah, lahko preverite tudi druge mobilne hišice v Kvarnerju in bližnjih otokih, v Istri ali proti jugu v Dalmaciji.