≡ Meni

Prosti termini za hiške na Hrvaškem

Vas zanimajo mobilne hišice na Hrvaškem in ne najdete prostih terminov? Spodaj smo za vas pripravili seznam prostih terminov za najem mobilne hišice v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji za termine sobota – sobota. Seznam bomo sproti dopolnjevali, kljub temu pa se zaradi velikega povpraševanja hiške hitro zapolnijo.

Ceno in podrobnosti preverite na posamezni povezavi, kjer opravite brezplačno rezervacijo mobilne hišice, plačate pa ob prihodu v kamp.

Shranite si stran (dodajte med zaznamke) tudi za drugo leto, saj bomo vedno objavljali proste mobilne hišice na Hrvaškem v času turistične sezone. V primeru, da ne najdete prostih terminov, izpolnite Povpraševanje. Prijavite se tudi na novice, da boste pravočasno obveščeni o akcijah in prostih hišicah.

Mobilne hiške na Hrvaškem

Istra: Bale, Banjole, Fažana, Lanterna, Medulin, Novigrad, Premantura, Poreč, Pula, Rabac, Rovinj, Umag, Vrsar

Kvarner: otok Krk, otok Rab, otok Lošinj, otok Cres, Klenovica, Lovran, otok Pag, Selce

Dalmacija: Baška Voda, Biograd, otok Brač, Drage, Dubrovnik, otok Hvar, otok PagPelješac, Pirovac, Makarska, otok Murter, Starigrad, Šibenik, Šibuljina, Trogir, otok VirVodice, Zadar, Zaton

Ne zamudite obvestil o akcijah in prostih hišicah

Prijavite se na naše novice spodaj in ne zamudite akcijskih cen, objav o prostih mobilnih hišicah in drugih novic na temo mobilnih hišic na Hrvaškem.

Delite to stran na Facebooku s prijatelji in kliknite LIKE!

poceni mobilne hišice

Prosti termini za hiške na Hrvaškem
4.8 (95%) 16 votes