≡ Meni

Za 1. maj ali poletne počitnice v kamp Valkanela – ugodne cene mobilnih hišic za 4-5 oseb

Kamp Valkanela se nahaja ob večjem naravnem zalivu med Vrsarjem in Funtano. Predstavljamo vam odlične ponudbe za najem mobilne hišice čez prvomajske počitnice in v poletni sezoni:

Termin 27.4. - 2.5.: mobilna hišica z 2 spalnicama - 270€ za 5 nočitev Teden 23.6. - 30.6.: 22% popusta za mobilno hišico - 705€ za 7 nočitev Teden 21.7. - 28.7.: proste samo še 4 mobilne hišice za ceno 1.172€

Mobilne hišice velikosti 32m2 se nahajajo na lepi lokaciji v kampu, približno 5 minut oddaljene od plaže. Opremljene so z dvema spalnicama s skupno 4 ležišči, dnevnim prostorom, popolnoma opremljeno kuhinjo ter dvema kopalnicama. Na prostem je prostorna lesena terasa z ležalniki in vrtnim pohištvom.

Ob prihodu prejmete posteljnino in brisače, hišica je opremljena z LCD televizorjem in klimatsko napravo. Ob doplačilu lahko v hišici bivajo tudi psi.

3km dolga plaža je zelo raznolika – deloma skalnata, deloma betonirana, glavni zaliv pa je prodnat. Urejen je dostop v morje za gibalno ovirane osebe, del plaže je namenjen tudi psom. Skozi sezono lahko otroci uporabljajo napihljiv vodni park ali si izposodijo plastična plovila (kanu, pedoline …)

Kamp nudi zunanje bazene, veliko samopostrežno trgovino, restavracijo, bare in kavarne, ribarnico, ambulanto, dnevne in večerne animacije … Šport: tenis, mini golf, namizni tenis, kolesarjenje, odbojka …

Obiščete lahko Vrsar, Poreč, Dinopark ali pa z športnim letalom poletite na panoramski polet.

V tej ponudbi je možnost doplačila brezplačne odpovedi bivanja.

Za 1. maj ali poletne počitnice v kamp Valkanela – ugodne cene mobilnih hišic za 4-5 oseb
5 (100%) 1 vote

Novejše:

Starejše: