≡ Meni

Septembrske akcije mobilnih hišic v kampu Indije pri Puli

Kamp Indije se nahaja na lepem polotoku Banjole, približno 9km oddaljen od središča Pule. Kamp je pretežno obdan z borovimi drevesi, v ponudbi pa imajo tudi mobilne hišice s pogledom na park ali morje. V mesecu septembru si lahko zagotovite 4 dnevni vikend oddih po ugodnih cenah:

Termin 7.9. - 10.9. - proste mobilne hišice za 4-5 oseb od 229€ naprej - kliknite za ponudbo tukaj Termin 14.9. - 17.9. - mobilne hišice s pogledom na park in morje od 226€ naprej - preverite tukaj Termin 21.9. - 24.9. - 4 dni bivanja 3 nočitve za 4-5 oseb od 114€ dalje - ponudbo najdete tukaj

Mobilne hišice velikosti 24m2 nudijo dve spalni sobi s skupno 5 ležišči, dnevni prostor, kuhinjo in kopalnico. Na prostem je manjša lesena terasa z vrtnim pohištvom. Določene hišice nudijo pogled na morje.

Hišice so klimatizirane, opremljene s satelitsko televizijo, na voljo so tudi brisače in posteljnina. Na območju kampa lahko dostopate do brezžičnega interneta. Ob doplačilu lahko v hišici bivajo tudi psi.

Kamp se ponaša z 1.5km dolgo naravno skalnato plažo, del nje je urejen tudi za kužke. Urejeno je otroško igrišče, mize za namizni tenis, izposodite si lahko potapljaško opremo in kolesa.

V kampu delujeta trgovina in bar, nekaj gostinske ponudbe najdete v samem kraju Banjole, sicer pa v Puli.

Septembrske akcije mobilnih hišic v kampu Indije pri Puli
Ocenite stran/objavo