≡ Meni

Septemberski oddih v mobilni hišici Mediteran v kampu Selce

Tudi v manj vročih septembrskih dnevih je morje še kako privlačno. Mobilne hišice Mediteran v kampu Selce vam nudijo vse potrebno udobje in potrebščine za samostojno pripravo hrane. Kamp Selce pa vam nudi 4 dnevni vikend oddih po ugodnih cenah:

Kamp Selce slovi po čistoči in ne pretiranem dnevnem hrupu ostalih gostov. Mobilne hišice so locirane na odlični lokaciji v bližini plaže. Izbirate lahko med modelom z dvema ali tremi spalnimi sobami, sicer pa se v hišici še nahajajo dnevni prostor z kuhinjo in dve kopalnici. Na prostem je prostorna terasa z vrtnim pohištvom.

Vsaka hišica nudi svežo posteljnino in brisače, klimatsko napravo in televizijo. Na območju kampa lahko brezplačno dostopate do brezžičnega interneta.

Plaža v kampu je večinoma betonirana, v bližini pa je peščen zaliv, primeren za manjše otroke. Kamp nudi izposojo koles, potapljaške opreme, mini golf in otroško igrišče.

V kampu se nahaja restavracija, bar, trgovina in pekarna. Do središča kraja se lahko sprehodite po obalni promenadi v dobrih 10-15 minutah.

Septemberski oddih v mobilni hišici Mediteran v kampu Selce
5 (100%) 1 vote