≡ Meni

Septemberski oddih v mobilni hišici Mediteran v kampu Selce

Tudi v manj vročih septembrskih dnevih je morje še kako privlačno. Mobilne hišice Mediteran v kampu Selce vam nudijo vse potrebno udobje in potrebščine za samostojno pripravo hrane. Kamp Selce pa vam nudi 4 dnevni vikend oddih po ugodnih cenah:

Termin 7.9. - 10.9. - družinska hišica s 3 spalnicami (6 oseb) za 312€ - preverite ponudbo Termin 14.9. - 17.9. - 5 hišic za 4 osebe in 5 hišic za 6 oseb od 187€ dalje- za celotno ponudbo kliknite tukaj Termin 21.9. - 24.9. - mobilne hišice za 4 ali 6 oseb ... 3 nočitve od 147€ naprej - ponudbo najdete tukaj

Kamp Selce slovi po čistoči in ne pretiranem dnevnem hrupu ostalih gostov. Mobilne hišice so locirane na odlični lokaciji v bližini plaže. Izbirate lahko med modelom z dvema ali tremi spalnimi sobami, sicer pa se v hišici še nahajajo dnevni prostor z kuhinjo in dve kopalnici. Na prostem je prostorna terasa z vrtnim pohištvom.

Vsaka hišica nudi svežo posteljnino in brisače, klimatsko napravo in televizijo. Na območju kampa lahko brezplačno dostopate do brezžičnega interneta.

Plaža v kampu je večinoma betonirana, v bližini pa je peščen zaliv, primeren za manjše otroke. Kamp nudi izposojo koles, potapljaške opreme, mini golf in otroško igrišče.

V kampu se nahaja restavracija, bar, trgovina in pekarna. Do središča kraja se lahko sprehodite po obalni promenadi v dobrih 10-15 minutah.

Septemberski oddih v mobilni hišici Mediteran v kampu Selce
5 (100%) 1 vote