≡ Meni

Mobilne hišice v kampu Solaris pri Šibeniku – ugoden najem za 1.maj 2018

Kamp Solaris se nahaja v istoimenskem hotelsko – turističnem naselju, le nekaj kilometrov oddaljenem od središča Šibenika. Mobilne hišice, primerne za 4 osebe, lahko ugodno najamete za prvomajske praznike:

Termin 27.4. - 2.5.: 216€ za 5 nočitev, samo še 3 hišice - preverite tukaj Termin 23.6. - 30.6.: le še 2 prosti hišici za 840€ (7 nočitev) - kliknite tukaj

Mobilne hišice se nahajajo na lepi lokaciji obdani z borovim gozdom. Plaža je oddaljena 100m. Vsaka hišica nudi klimatsko napravo, LCD televizor, sodobno notranjo opremo ter je primerna za bivanje 4 oseb. Pred hišico je lesena terasa z vrtnim pohištvom, poskrbljeno je tudi za brezplačno parkiranje.

Posteljnina in brisače so na voljo v kampu, v kuhinji boste veseli opekača kruha in mikrovalovne pečice. Na območju kampa deluje brezplačen brezžični internet.

Plaža je raznolika – prodnata, skalnata in betonirana. V naselju Solaris se nahaja tudi aquapark z bazeni in tobogani, v hotelskem naselju pa lahko uporabljate wellnes storitve (masaže, savne, solarij …). Igrate lahko tenis, odbojko. košarko, mini golf, biljard, pikado, namizni tenis …

Kamp Solaris nudi trgovino in manjšo restavracijo, v kompleksu Solaris pa se nahajajo številni gostinski lokali z raznoliko domačo in mednarodno ponudbo kuhinje.

Obiščete lahko Šibenik, Vodice in Tribunj, nacionalna parka Slapovi Krke ter Kornati …

Možnost doplačila brezplačne odpovedi bivanja.

 

Mobilne hišice v kampu Solaris pri Šibeniku – ugoden najem za 1.maj 2018
5 (100%) 1 vote