≡ Meni

Maj 2018 – 7 nočitev v mobilni hišici Adriatic (kamp Dalmacija “Privlaka”) za samo 280€

Predstavljamo vam ponudbo kampa Dalmacija v Privlaki za prijetno počitnikovanje v mesecu maju 2018. Mobilna hišica za 4-5 oseb samo 280€:

Teden 5.5. - 12.5.2018: 7 nočitev za samo 280€ - preverite tukaj

Mobilna hišica je locirana v senci borovih dreves,  minuto hoda od plaže. Komfortna hišica vključuje dve spalni sobi, dve kopalnici, dnevni prostor in opremljeno kuhinjo. V dnevnem prostoru je satelitska LCD televizija in klimatska naprava, poskrbljeno je tudi za posteljnino in brisače. V hišici lahko bivajo tudi psi (doplačilo).

Vsaka hišica ima leseno teraso z vrtnim pohištvom. Zraven hišice je kamin z priborom za žar. Kamp nudi dobro pokritost z brezžičnim internetom.

Kamp nudi peščeno plažo, primerno tudi za manjše otroke, saj se globina morja povečuje postopoma. V kampu se nahajajo tudi otroška igrala, namizni tenis, biljard ter igrišče za odbojko. Možna je tudi izposoja koles.

Pri vhodu v kamp obratuje manjša picerija, v kampu se nahaja tudi manjša trgovina. Večje nakupe lahko opravite v 100m oddaljenem supermarketu.

Možno je doplačilo brezplačne odpovedi bivanja. Obiščete lahko zgodovinski mesti Nin in Zadar, otok Vir, v bližini kampa je še nekaj lepih peščenih plaž …

 

Maj 2018 – 7 nočitev v mobilni hišici Adriatic (kamp Dalmacija “Privlaka”) za samo 280€
5 (100%) 1 vote