≡ Meni

Glede na to, da je bila včerajšnja objava na Facebooku za vas zelo zanimiva, vam objavljamo nekaj zanimivih terminov za najem omenjene mobilne hiške z whirlpoolom.

Hiška se nahaja na polotoku Orebič in je za 5 oseb (zakonska, 2 enojni postelji in raztegljiv kavč).

Več informacij najdete preko spodnjih povezav, kjer lahko preverite cene in hiške brezplačno rezervirate. Rezervacijo lahko do 14. dni pred prihodom brezplačno prekličete. Ob pravočasnem preklicu ne boste imeli nobenih stroškov.

  TOP termin 30.6. - 7.7.2018 - preverite ceno   TOP CENA 23.6. - 30.6.2018 - samo 623€ za 7 nočitev   Drugi teden julija - še ena prosta hiška   AVGUST 4.8. - 11.8. - preverite ceno

Zraven omenjenih terminov si lahko datume prilagodite po svoje in preverite ceno za najem.

  5 nočitev čez 1.maj

Zraven cene za najem je doplačilo za končno čiščenje in turistično takso.

Delite akcijo s prijatelji, da jo bodo videli tudi oni.

Mobilne hiške z whirlpoolom
Ocenite stran/objavo

Mobilna hišica Libero je del bogate ponudbe kampa Miran v mestecu Pirovac. Hišica je locirana v bližini plaže in nudi lep pogled na morje. V mesecu septembru so vam pripravili ugodne ponudbe najema za vikend oddih:

Termin 14.9. - 17.9. - mobilna hišica za 5 oseb (3 nočitve) za 144€ - kliknite za ponudbo tukaj Termin 21.9. - 24.9. - mobilna hišica s 5 ležišči za neverjetnih 144€ - preverite ponudbo tukaj Termin 28.9. - 1.10. - mobilna hišica Libero (četrtek-nedelja) za 144€ - ponudbo najdete tukaj

Mobilna hišica Libero nudi dve spalni sobi s skupno 5 ležišči, dnevni prostor, kuhinjo in kopalnico. Na prostem je večja lesena terasa z vrtnim pohištvom. Poskrbljeno je za posteljnino in brisače, hišica nudi klimatsko napravo, satelitsko televizijo in mikrovalovno pečico. V hišici in na območju kampa je možno dostopati do Wi-Fi omrežja.

Uporabljate lahko prostor za žar, pri hotelu Miran pa je na voljo manjši zunanji bazen. Plaža v kampu je večinoma prodnata in primerna tudi za manjše otroke.

Kamp nudi manjšo trgovino, restavracijo, potapljaški center, teniška igrišča, izposojo koles in namizni tenis.

 

Neverjetna cena za 4 dnevni najem mobilne hišice Libero v Pirovacu
5 (100%) 1 vote

Tudi v manj vročih septembrskih dnevih je morje še kako privlačno. Mobilne hišice Mediteran v kampu Selce vam nudijo vse potrebno udobje in potrebščine za samostojno pripravo hrane. Kamp Selce pa vam nudi 4 dnevni vikend oddih po ugodnih cenah:

Termin 7.9. - 10.9. - družinska hišica s 3 spalnicami (6 oseb) za 312€ - preverite ponudbo Termin 14.9. - 17.9. - 5 hišic za 4 osebe in 5 hišic za 6 oseb od 187€ dalje- za celotno ponudbo kliknite tukaj Termin 21.9. - 24.9. - mobilne hišice za 4 ali 6 oseb ... 3 nočitve od 147€ naprej - ponudbo najdete tukaj

Kamp Selce slovi po čistoči in ne pretiranem dnevnem hrupu ostalih gostov. Mobilne hišice so locirane na odlični lokaciji v bližini plaže. Izbirate lahko med modelom z dvema ali tremi spalnimi sobami, sicer pa se v hišici še nahajajo dnevni prostor z kuhinjo in dve kopalnici. Na prostem je prostorna terasa z vrtnim pohištvom.

Vsaka hišica nudi svežo posteljnino in brisače, klimatsko napravo in televizijo. Na območju kampa lahko brezplačno dostopate do brezžičnega interneta.

Plaža v kampu je večinoma betonirana, v bližini pa je peščen zaliv, primeren za manjše otroke. Kamp nudi izposojo koles, potapljaške opreme, mini golf in otroško igrišče.

V kampu se nahaja restavracija, bar, trgovina in pekarna. Do središča kraja se lahko sprehodite po obalni promenadi v dobrih 10-15 minutah.

Septemberski oddih v mobilni hišici Mediteran v kampu Selce
5 (100%) 1 vote

Kamp Indije se nahaja na lepem polotoku Banjole, približno 9km oddaljen od središča Pule. Kamp je pretežno obdan z borovimi drevesi, v ponudbi pa imajo tudi mobilne hišice s pogledom na park ali morje. V mesecu septembru si lahko zagotovite 4 dnevni vikend oddih po ugodnih cenah:

Termin 7.9. - 10.9. - proste mobilne hišice za 4-5 oseb od 229€ naprej - kliknite za ponudbo tukaj Termin 14.9. - 17.9. - mobilne hišice s pogledom na park in morje od 226€ naprej - preverite tukaj Termin 21.9. - 24.9. - 4 dni bivanja 3 nočitve za 4-5 oseb od 114€ dalje - ponudbo najdete tukaj

Mobilne hišice velikosti 24m2 nudijo dve spalni sobi s skupno 5 ležišči, dnevni prostor, kuhinjo in kopalnico. Na prostem je manjša lesena terasa z vrtnim pohištvom. Določene hišice nudijo pogled na morje.

Hišice so klimatizirane, opremljene s satelitsko televizijo, na voljo so tudi brisače in posteljnina. Na območju kampa lahko dostopate do brezžičnega interneta. Ob doplačilu lahko v hišici bivajo tudi psi.

Kamp se ponaša z 1.5km dolgo naravno skalnato plažo, del nje je urejen tudi za kužke. Urejeno je otroško igrišče, mize za namizni tenis, izposodite si lahko potapljaško opremo in kolesa.

V kampu delujeta trgovina in bar, nekaj gostinske ponudbe najdete v samem kraju Banjole, sicer pa v Puli.

Mobilne hišice Indije Banjole

Septembrske akcije mobilnih hišic v kampu Indije pri Puli
Ocenite stran/objavo

Mobilna hišica Kristi se nahaja v kampu Imperial, zraven istoimenskega hotelskega kompleksa.  V mesecu septembru je na voljo po ugodnih cenah za 4 dnevno bivanje (četrtek – nedelja):

Termin 7.9. - 10.9. - mobilna hišica za 4-5 oseb le 210€ za tri nočitve - kliknite tukaj Termin 14.9. - 17.9. - 4 dni bivanja 3 nočitve za 210€ v hišici Kristi - preverite tukaj Termin 21.9. - 24.9. - veliko povpraševanje, mobilna hišica za 210€ (3 nočitve) - ponudbo najdete tukaj

Mobilna hišica se nahaja v senci borovih dreves in nudi pogled na morje. V hišici se nahajajo dve spalni sobi, dnevni prostor, kuhinja in kopalnica. Na prostem je velika lesena terasa z žarom in sedežno garnituro.

Hišica nudi LCD satelitsko televizijo, klimatsko napravo, posteljnino in brisače. Na območju kampa deluje brezžični internet.

Pretežno prodnata plaža je oddaljena le minuto ali dve hoda, v sosednjem hotelu je na voljo zunanji in notranji bazen. Sprostite se lahko ob igri tenisa, namiznega tenisa ali bovlinga, otrokom pa je namenjeno urejeno igrišče.

V hotelu boste našli odlično restavracijo z jedmi po naročilu in bar, v bližini kampa pa je dobro založen supermarket.

Septembra na morje? Da, v odlično mobilno hišico Kristi v Vodicah
5 (100%) 1 vote

Kamp Lopari se nahaja 2.5km pred mestecem Nerezine na otoku Lošinju. Mobilne hišice se nahajajo v mirnem predelu kampa, cca. 150m oddaljene od morja in plaže. Izbirate lahko med modeli velikosti 24m2, 32m2 in 35m2, novejše hišice nudijo dve kopalnici, vse ostale pa eno.

Nudimo vam pregled prostih hišic v mesecu septembru za vikend oddih (četrtek – nedelja):

Vse mobilne hišice nudijo udobje in prostornost za 4-6 oseb. Bivanje je dovoljeno tudi hišnim ljubljenčkom. V kampu poskrbijo za čisto posteljnino in brisače. Na prostem je lesena terasa z vrtnim pohištvom.

Hišice so opremljene z klimatsko napravo, satelitsko televizijo, možen je dostop do brezžičnega omrežja (doplačilo).

Vodnim radostim se prepustite na 800m dolgi prodnato – peščeni plaži. Kamp nudi  tudi otroško igrišče, igrišče za košarko in mali nogomet, izposojo koles in čolnov. Predel okoli kampa je poznan po dobrem vetru za deskanje na vodi.

V kampu delujejo restavracija, bar in trgovina.

kamp lopari lošinj mobilne hišice

Kamp Lopari na Lošinju vabi v svoje mobilne hišice tudi v mesecu septembru
Ocenite stran/objavo

Kamp Valkanela se nahaja v mirnem zalivu med mestecema Funtana in Vrsar. Gre za večji in urejen kamp, kateri nudi tudi možnost najema mobilnih hišic. V mesecu septembru nudijo posebne ugodnosti za krajši vikend oddih (4 dni bivanja – 3 nočitve):

Mobilne hišice velikosti 32m2 in 34m2 nudijo ves potreben komfort za bivanje 4, 5 ali 6 oseb. Vsaka hišica nudi dve kopalnici, dve ali tri spalne sobe, dnevni prostor s kuhinjo in zunanjo teraso.

Hišice so klimatizirane, nudijo satelitsko televizijo, posteljnino in brisače. Na območju kampa deluje brezžični internet. V modelih Standard in Family je dovoljeno bivanje kužkov.

Na prostem so manjši zunanji bazeni, 3km dolga plaža (skalnata, prodnata, betonirana), napihljiv vodni park, otroška igrišča, igrišča za tenis, odbojko in mini golf. Možno si je izposoditi kolesa in čolne.

Kamp nudi veliko trgovino, ribarnico, prodajalno sadja in zelenjave, več gostinskih lokalov, ambulanto …

kamp valkanela

Septembrsko 4-dnevno počitnikovanje v kampu Valkanela – proste mobilne hišice
Ocenite stran/objavo

Mobilne hišice Adriacamp se nahajajo v mirnem predelu kampa Soline pri Biogradu. Obdane z borovimi drevesi in le nekaj minut oddaljene od plaže, so primerne za 4-5 oseb. V mesecu septembru kamp Soline pripravlja ugodne 4 dnevne vikend termine:

Mobilne hišice velikosti 24m2 sestavljajo dve spalni sobi, dnevni prostor, opremljena kuhinja ter kopalnica. Na prostem je lesena terasa z vrtno sedežno garnituro.

Opremljene so s satelitsko televizijo, klimatsko napravo, na voljo je čista posteljnina ter brisače. Na območju kampa lahko dostopate do brezžičnega interneta. Bivanje kužkov v hišicah je dovoljeno (doplačilo).

V bližini kampa je kompleks teniških igrišč, kamp pa nudi igrišče za odbojko, mize za namizni tenis in izposojo koles ter potapljaške opreme. V kampu se nahaja trgovina, gostinski lokali, otroško igrišče … Na recepciji kampa vam svetujejo pri izbiri dnevnih izletov.

kamp park soline biograd mobilne hišice

Ugoden 4 dnevni najem mobilne hišice Adriacamp v kampu Soline pri Biogradu
Ocenite stran/objavo

Vasica Medveja se nahaja ob vzhodni obali Istre, približno 5km južneje od mesta Lovran. Istoimenski kamp ima bogato tradicijo, svojo ponudbo pa so dopolnili z mobilnimi hišicami.

V mesecu septembru vam ponujano pregled prostih hišic za vikend oddih (4 dni bivanja, 3 nočitve):

Mobilne hišice se nahajajo približno 2min oddaljene od plaže. Na voljo so modeli Standard velikosti 24m2 in Premium velikosti 32m2, vse pa sprejmejo 4 osebe.

Vsaka hišica je opremljena z kabelsko televizijo, klimatsko napravo, kuhinjskimi pripomočki, na prostem je vrtna garnitura in prostor za žar. Posteljnino in brisače si prinesete s seboj.

Kamp nudi otroška igrišča, igrišče za odbojko, mize za namizni tenis in izposojo koles. Na voljo je manjša trgovinica in restavracija, v bližini kampa pa najdete še več lokalov, prodajalno sadja in zelenjave …

Čudovita prodnata plaža je od kampa ločena z glavno cesto, do nje vodi most za pešce. Izposodite si lahko sončnike in ležalnike.

Mobilne hišice Medveja Lovran

Najem mobilne hišice v mesecu septembru v kampu Medveja pri Lovranu
Ocenite stran/objavo

Kamp Pineta se nahaja na robu mesteca Fažana. Obdan je z gostim borovim gozdom in nudi lep razgled na brionsko otočje. Tudi v mesecu septembru bo možno najeti odlične mobilne hišice za 4 osebe. Pripravili smo pregled prostih terminov in kapacitet:

Mobilne hišice z lepo rumeno barvo se nahajajo na mirni lokaciji v kampu, 2-3 minute hoda oddaljene od plaže. Vključujejo kuhinjo in kuhinjske pripomočke za samostojno pripravo hrane, dnevni prostor, dve spalni sobi ter eno ali dve kopalnici. Poskrbljeno je za čiste brisače in posteljnino. Na prostem je manjša lesena terasa.

Hišice so klimatizirane, opremljene s satelitsko televizijo, brezžični internet je na voljo tako v hišicah kot na območju kampa.

Plaža je deloma prodnata, deloma betonirana, na voljo so prostori za sončenje in tuši. Kamp nudi otroško igrišče, mize za namizni tenis, mini golf, igrišče za odbojko, košarko in mali nogomet.

V kampu boste našli manjšo trgovino, trafiko, prodajalno sadja in zelenjave ter bar. Središče Fažane, kjer si lahko uredite prevoz z ladjico na Brione je oddaljeno 20min sprehoda.

Adriatic kamp Brijuni Pineta mobilne hišice Fažana

Septembrske ugodnosti za 4-dnevno bivanje v mobilni hišici v kampu Pineta pri Fažani
5 (100%) 1 vote