≡ Meni

Danes vam predstavljamo izbrane ponudbe mobilnih hišic v kampih na področju Kvarnerja in to v terminih ob koncu meseca julija. Preverite super ponudbe in si rezervirajte odličen dopust še danes:

1.  24% popusta za mobilno hišico Paradise Village v kampu Poljana na otoku Lošinju – 3 spalne sobe za skupno 6 oseb, hišni ljubljenčki bivajo brezplačno…

Na voljo še 4 hišice!

2. Mobilna hišica za 4 osebe s pogledom na morje v kampu Omišalj na otoku Krku.

Novo odprt kamp (junij 2018), prostorne hišice, prijazno kužkom …

Še 4 proste hišice ...

3. Na otoku Rabu, v zaselku Suha Punta pri Kamporju sta na voljo še 2 prostorni mobilni hišici z zunanjim bazenom, le 1 minuto oddaljene od plaže …

Bližina plaže ...

4. Tudi v kampu Lopari pri Nerezinah na otoku Lošinju je na voljo še 1 mobilna hišica po ugodni ceni (ocena 8.4).

Komentar obiskovalca: “Lepo urejen kamp, miren, idealen za majhne otroke …”

Primerno za družine z mlajšimi otroci ...

5. Priljubljen kamp Klenovica ponuja  mobilne hišice za 4-6 oseb. Hišice nudijo pogled na morje, otoke in/ali zunanje bazene …

Kamp nudi številne vrste aktivnosti, v hišicah je dovoljeno tudi bivanje kužkov …

Še 4 proste hišice - preverite ponudbo tukaj

6. Za ljubitelje naturističnega dopusta je na voljo hišica za 2 osebi v kampu Bunculuka v Baški (otok Krk) – ocena 8.3

V istem terminu lahko najamete tudi še 1 hišico za 4 osebe …

V dvoje ali z družino ... kliknite tukaj

7.  Ekološki kamp Krk (obnovljen 2016) nudi mobilne hišice Superior za 4-5 oseb. Odlično urejen kamp, številne aktivnosti, spa/wellnes in bogata ponudba ostalih storitev – ocena 9.1!

V omenjenem terminu je možen tudi najem hišic modela Premium – pogled na morje …

Fotografije kampa in ponudbo najdete tukaj ...

Če ste med opisanimi kraju našli pravo ponudbo zase, posredujte  ponudbe tudi vašim prijateljem in znancem.

7 mobilnih hišic v Kvarnerju konec julija
5 (100%) 1 vote

Tokrat vam želimo pomagati z manjšim izborom najboljših ponudb mobilnih hišic ob koncu meseca julija v Istri. Do takrat je sicer še nekaj časa, že sedaj pa si lahko zagotovite proste kapacitete in ugodnejše cene.

1. Na voljo so še 3 mobilne hišice s pogledom na morje v kampu CampingIN Park Umag (ocena 8.2)

Komentar: “Odlična lokacija in vse povezano z bivanjem! Vsakomur bi priporočil počitnice v taksnem okolju in objektu! Enkratno in hvala za Vašo ponudbo!”

Ponudbo najdete tukaj !

2. Zadnja prosta hišica za 2 osebi v naturističnem kampu Solaris pri Poreču – odlična ideja za počitnice v dvoje v moderno opremljeni hišici …

Samo še 1 prosta hišica - kliknite tukaj

3. V ponudbi je tudi še 1 prosta hišica modela Plamar, primerna  za bivanje 4-5 oseb v priljubljenem kampu Bi Village pri Fažani. (plaža z pogledom na NP Brioni)

Komentar, kateri povzame vse:  “Hišica, dostop do plaže, bazena, veliko možnosti za aktivnosti, lepa sprehajalna pot ob morju, prijetni ljudje … krasno je bilo :)”

Kliknite za ponudbo tukaj !

4.  V kampu Mon Perin pri vasici Bale sta na voljo še 2 prosti mobilni hišici Prestige velikosti 40m2. V ceno je vključeno doplačilo brezplačne odpovedi bivanja (ocena kampa 8.4)

V istem terminu so na voljo tudi hišice Deluxe, Deluxe Plus ter Premium Plus!

Preverite tukaj

5.   Mediterranean Premium Village v kampu Mareda pri Novigradu – odlične mobilne hišice z zunanjimi bazeni (ocena 8.6)

Izbirate lahko med modeli Premium in Family, primernimi za 4-6 oseb. 

Več o ponudbi preberite tukaj

6. Samo še 1 mobilna hišica Premium v največjem kampu v Istri – Lanterna pri Poreču.

Komentar obiskovalca: “Izredno urejena okolica, odlični bazeni, športne površine, otroška igrala…poskrbljeno resnično za najbolj zahtevne goste…” 

Zadnja hišica Premium v terminu

7. Novo naselje mobilnih hišic Amber Sea Luxury Village tik ob morju in plaži v kampu Mareda pri Novigradu – na voljo je le še 1 prosta hišica z bogato opremo, primerna za 4-6 oseb

Ocena kampa: 9.1!

Rezervirajte tukaj!

Posredujte ponudbe tudi vašim prijateljem

 

7 ponudb mobilnih hišic v Istri, ki jih ne smete spregledati
5 (100%) 2 votes

Tokrat si bomo pogledali nekaj zanimivih hišic za konec julija. Glede na to, da smo že skoraj na sredini, je zadnji čas za rezervacijo, če bi se radi odpravili v tem času.

  1. Še ena prosta hiška v kampu Rujno po ugodni ceni in z odlično oceno kar 8,6!

Komentar obiskovalca: “čistoča, lokacija, bližina plaže, marketa, bližina mesta, lepa plaža,”

Kliknite tukaj za ogled - zadnja!

Če vas zanima ta del Dalmacije, preverite tudi te novo postavljene hiške.

2. Spodaj je še ena zanimiva hiška, ki ima pogled na morje. Prosta je samo še ena, tako da bo potrebno pohiteti. Nahaja se v kampu Maslina pri Biogradu.

Kliknite tukaj za ogled hišice - zadnja!

3. Novo v ponudbi! Blizu morja, nove hiške in dobra cena.

Preverite hiške v kampu Lana pri Dragah.

Najdete jih tukaj

4. Ocena hiške kar več kot 9!

Komentar: “Nastanitev je točno taka kot na slikah. Hišica je bila čista in urejena in se nahaja na mirni lokaciji brez kakršne koli gneče. V neposredni bližini (40 m) je peščena plaža primerne za otroke. Vsaka hišica ima kolo za jutranji kruh, ležalnik in sončnik. Poskrbljeno je tudi za žar opremo. Pika na i pa je izjemno prijazna in pozorna lastnica, ki je poskrbela, da smo se počutili kot doma.”

Več o njej lahko izveste tukaj - samo še ena prosta!

5. Iščete hiške zelo blizu morja?

Te so oddaljene samo kakšnih 20m.

Na ćalost je tudi tukaj prosta samo še ena hiška. Preverite preko spodnje povezave.

Hiška zelo blizu morja - zadnja

6. Za nekoliko bolj luksuzen dopust, si oglejte spodnjo hiško pri Biogradu.

Komentar: “Popolnoma novo, urejeno, izvrstno opremljeno, čisto”

Več informacij in fotografije preko te povezave

7. Hiška v Pirovcu tik ob morju za kar 7 oseb

So dražje, ampak preverite lokacijo ob morju 🙂

Preverite to hiško

Delite objavo s prijatelji, mogoče tudi oni najdete kakšno primerno.

7 prostih hišic v juliju v Dalmaciji
5 (100%) 1 vote

Danes vam predstavljamo ponudbo kampa Porat v kraju Povljana na otoku Pagu. Kamp se nahaja v središču mesteca in je od peščenih plaž oddaljen le 5 minut hoda. V senci borovih dreves se nahaja tudi kompleks mobilnih hišic velikosti 24m2 za 4-5 oseb, katere lahko v juliju najamete po ugodni ceni:

Zadnja prosta hišica med 7.-14.7. za 581€ - preverite tukaj Termin 14.-21.7.: le še 1 hišica za 693€ - kliknite tukaj Še 2 prosti hišici med 28.7.-4.8. za 693€ - več o ponudbi najdete tukaj

Možnost doplačila brezplačne odpovedi bivanja. Ob prihodu se doplača 10€ za končno čiščenje hišice ter 50€ varščine (slednja se vrne ob ogledu hišice pred odhodom). Dovoljeno je bivanje kužkov (doplačilo). Brisače in posteljnino lahko z doplačilom prejmete v kampu ali pa prinesete s seboj svoje.

mobilne hišice otok Pag kamp Porat

Samo 581€ za najem mobilne hišice v kampu Porat na Pagu
Ocenite stran/objavo

Današnja atraktivna ponudba obsega najem mobilne hišice Olive Garden v Trogirju. Dve novi hišici sta primerni za bivanje 4-5 oseb, s seboj lahko brezplačno pripeljete tudi psa. Hišice se nahajajo v mirnem stanovanjskem predelu, 800m do zgodovinskega središča mesta in 12 minut hoje do mestne plaže. V mesecu juliju je na voljo izjemno ugodna cena najema:

490€ za 7 dni med 7.-14.7. - več o ponudbi najdete tukaj Termin 14.-21.7.: 2 prosti hišici za 490€ (7 nočitev) - kliknite tukaj Teden 19.-26.7. (čet-čet): še 1 hišica za 500€ - preverite tukaj

Možnost doplačila brezplačne odpovedi bivanja. Brisače in posteljnino prejmete v nastanitvi ob doplačilu – lahko pa prinesete svoje s seboj. Možna je uporaba žara ter izposoja koles in ležalnikov za plažo.

Mobilna hišica Olive Garden v Trogirju v julijskem terminu samo 490€ za 4-5 oseb
Ocenite stran/objavo

V današnji ponudbi si bomo ogledali nove mobilne hišice v kampu Indije pri Banjolah – naselje hišic Lux1. V začetku julija je na voljo še nekaj hišic velikosti 24m2 za 4 osebe (kužki dobrodošli) po posebno ugodni ceni:

Samo 675€ (37% popust) med 5.-12.7. - kliknite za ponudbo tukaj 28% ceneje v terminu 7.-14.7. - preverite ponudbo tukaj

Posteljnino prejmete ob prihodu v kamp, brisače pa si prinesete s seboj. Rezervacija je mogoča brez kreditne kartice. Ob prihodu se doplača 30€ za končno čiščenje hišice.

Kar 37% popusta za mobilne hišice Lux1 v kampu Indije pri Banjolah
Ocenite stran/objavo

Kamp Omišalj je popolnoma nov kamp na otoku Krku, odprt šele junija letos. Gre za urejen kamp na lepi lokaciji ob večjem prodnatem zalivu, 4km severno od mesta Omišalj.

V kampu je možno najeti tudi popolnoma nove in prostorne mobilne hišice velikosti 34m2 z razgledom na morje, v katerih lahko bivajo 4 osebe, dovoljeni so tudi hišni ljubljenčki (doplačilo). Ob pričetku meseca julija je na voljo še nekaj prostih hišic za ceno:

1.050€ za 7 nočitev med 30.6.-7.7. - preverite ponudbo tukaj Termin 1.-8.7.: še 7 hišic za 1.090€ (7 nočitev) - kliknite tukaj

Posteljnina in brisače so zajete v ceno najema. Kamp nudi večji zunanji bazen, teraso za sončenje, športne površine, restavracijo in trgovino.

Prostorne mobilne hišice v novem kampu Omišalj za 1050€ v začetku julija
Ocenite stran/objavo

Današnja ponudba obsega najem mobilne hišice velikosti 24m2 za 4 osebe v kampu Jezera na otoku Murterju.  V hišici je dovoljeno bivanje kužkov, nudi pa tudi delni pogled na morje. V tej akciji je na voljo hišica v začetku julija po izredno ugodni ceni:

Zadnja prosta hišica v terminu 30.6. - 7.7. za 385€ - kliknite tukaj 735€ za 7 nočitev med 14.-21.7 - preverite ponudbo tukaj

V kampu je možno ob doplačilu dobiti sveže brisače in posteljnino, lahko pa s seboj prinesete svoje. Ob prihodu se plača depozit 100€ za plačilo morebitne škode, kateri se vrne po ogledu hišice ob odhodu. Potrebno je doplačilo 30€ za končno čiščenje hišice.

mobilne hiške kamp jezera lovišča otok Murter

Samo 385€ za 4 osebe v prvem tednu julija – kamp Jezera (otok Murter)
Ocenite stran/objavo

Mini kamp Din se nahaja na mirni lokaciji v mestecu Novigrad, približno 15-20 minut oddaljen od morja in plaž pri hotelskem kompleksu Aminess Maestral. Konec junija vam nudijo najem mobilne hišice velikosti 24m2 za 4-5 oseb po ugodni ceni:

Termin 23.-30.6.: 7 nočitev za 480€ - kliknite za ponudbo tukaj 774€ za 7 dni med 30.6-7.7. - preverite ponudbo tukaj

Posteljnino prejmete v kampu, brisače pa prinesete s seboj. V kampu in mobilnih hišicah so dovoljeni hišni ljubljenčki. Trgovina in tržnica sta oddaljeni 10-15 minut. Predlagamo, da prinesete s seboj kakšno žogo ali komplet loparjev za badminton. V bližini so igrišča za tenis ter odbojko na mivki.

Najem mobilne hišice v kampu Din (Novigrad) kar 42% ceneje
5 (100%) 1 vote

V zadnjem tednu junija vam v kampu Klenovica v istoimenskem kraju ponujajo več modelov mobilnih hišic, katere lahko najamete od 30 pa vse do 50% ceneje:

615€ za 7 nočitev med 23.-30.6. za 5 oseb - preverite tukaj

V gornjem terminu je na voljo še nekaj hišic velikosti 32m2 za 630€ (50% ceneje) in Deluxe 38m2 za 840€ (45% ceneje)!

Termin 30.6-7.7.: še 3 hišice za 763€ - kliknite tukaj

Posteljnino in brisače lahko prinesete s seboj ali jih prejmete v kampu ob doplačilu. Ob prihodu se plača 70€ varščine (vrnjena ob ogledu hišice pred odhodom) ter 25€ doplačila za končno čiščenje.

Mobilne hiške kamp klenovica

30-50% ceneje v mobilnih hišicah kampa Klenovica ob pričetku počitnic
5 (100%) 1 vote