≡ Meni

Kamp Brioni

Kamp Brioni se nahaja v mirnem naselju Puntižela, kateri se nahaja med Fažano in Pulo. Od središča slednje je oddaljen le 7km. Kamp nudi lep razgled na brionsko otočje, po katerem nosi tudi ime.

10ha velik kamp je pretežno poraščen z borovimi drevesi in nudi prostora za 1200 oseb. Celoten kamp je parceliran, na voljo so parcele z elektriko in vodo ter parcele za šotoriste. Čez zimo je ob vnaprejšnji najavi možen tudi kamper-stop.

V kampu se nahajajo 4 prenovljeni sanitarni objekti, eden je prilagojen za manjše otroke in invalidne goste. Urejena je tudi pralnica in tuš za pse.

1.5km dolga plaža je zelo razgibana. Večidel je prodnat, deloma pa je skalnata in betonirana. Otrokom nudijo napihljiv vodni park, izposojo plastičnih plovil, vleko z čolnom … V kampu deluje potapljaški center s šolo potapljanja, lahko si tudi izposodite opremo. Urejena je rampa za spust čolnov ter več privezov v morju.

Mobilne hiške v kampu Brioni

Kamp Brioni nudi možnost najema 143 mobilnih hišic. Nahajajo se na dveh lokacijah – v oljčnem nasadu, nekoliko oddaljene od morja ter v neposredni bližini morja in plaže. Izbirate lahko med modeli Comfort velikosti 24m2 za 4 osebe ter Superior in Superior Plus velikosti 32m2. Oba modela sta primerna za 4-6 oseb, razlikujeta se le v številu spalnih sob (dve ali tri).Vse hišice so klimatizirane, ob doplačilu lahko z vami bivajo tudi psi.

V kampu deluje tudi hostel, kateri je razdeljen na tri enote s skupno 184 ležišči. Na voljo so sobe za 2 do 12 oseb s storitvijo nočitev z zajtrkom ali pol penzion.
Oskrba: kavarna, ribarnica, trgovina, restavracija, pekarna, prodaja sadja in zelenjave, lokal s hitro prehrano, brezžični internet …

Šport: mali nogomet, košarka, odbojka, izposoja čolnov, potapljanje, teniška igrišča oddaljena le 1km, namizni tenis, otroška igrišča, dnevna animacija, mini klub …

Obiščete lahko Pulo in si ogledate znamenito Areno ter druge zgodovinske spomenike, idilično ribiško vasico Fažano, se podate na kolesarske izlete, izlet z ladjo do narodnega parka Brioni …

Kamp Brioni
5 (100%) 1 vote