≡ Meni

Kamp Valkanela – mobilne hišice

Kamp Valkanela velja za enega izmed najboljših kampov na Hrvaškem za najem mobilne hišice in se nahaja med Vrsarjem in naseljem Funtana na čudovitem polotoku. Na tekmovanju najboljših kampov Naj kamp 2015 je kamp Valkanela celo osvojil 1. mesto v kategoriji najboljši večji kamp v Istri. Vrsar je oddaljen cca. 2 km.

Kamp Valkanela nudi najem več kot 150 mobilnih hišic velikost 32m2 za 4-6 oseb. Hišice nudijo dve ločeni spalni sobi, vsaka s svojo kopalnico, dnevni prostor s kuhinjo, pokrito teraso in 4 ležalnike. Opremljene so z klimatsko napravo in SAT TV. Hišice so postavljene v sklope po 6, vsakemu sklopu je dodeljen manjši bazen.

Zraven standardnih mobilnih hišk pa najdemo v kampu Valkanela tudi Deluxe, Premium in družinske mobilne hišice s tremi spalnicami, kjer lahko biva 6+2 osebi. Pri rezervaciji preko spodnje povezave lahko v večini primerov (razen pri last minute ponudbah) koristite brezplačno odpoved rezervacije samo 2 dni pred rezerviranim prihodom.

Celotna oprema mobilne hišice v kampu Valkanela je odvisna od tipa hišice. Vse hiške imajo brezplačen wifi internet in parkirišče, 2 spalnici, lcd tv, pokrito teraso in klimo. Hišni ljubljenčki so dovoljeni, vendar je potrebno doplačilo. Končno čiščenje je vključeno v ceno.

Plaža je dolga skoraj 3km, deloma je skalnata, deloma betonirana, najdete pa tudi večji prodnat zaliv, primeren za družine z otroci.

Kamp s svojimi nudenimi storitvami ne skopari, saj najdete trgovine, restavracije, bare, picerije in celo ambulanto.

Preko spodnje povezave lahko najdete več informacij o mobilnih hiškah v Valkaneli in jih tudi brezplačno rezervirate. Preverite cene v željenih terminih in rezervirajte ene izmed najboljših hišic na Hrvaškem.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

Mobilne hisice valkanela vrsar istra

Kamp Valkanela

Druge mobilne hišice v Vrsarju in Istri.

Kamp Valkanela – mobilne hišice
5 (100%) 6 votes