≡ Meni

Kamp Peškera – mobilne hišice

Kamp Peškera se nahaja zraven kampa Indije, južno od Pule v predelu Banjole. Novost v kampu od leta 2016 pa je najem mobilne hišice.

Na voljo je šest mobilnih hišic. Tri so za 4 osebe, tri pa so za 5 oseb in imajo pomožno ležišče (oboje z dvema spalnicama). V hišicah je klimatska naprava, brezplačen brezžičen internet, opremljena kuhinja s hladilnikom, kopalnica s tušem, lcd tv in pokrita terasa. V ceno najem mobilne hišice v kampu Peškera so zajete tudi brisače in posteljnina. Hišne živali niso dovoljene.

V bližnji lokalu Veronika si lahko privoščite tudi kosilo ali večerjo, po naročilu pa se lahko tam dogovorite tudi za zajtrk.

Glavna prednost mobilnih hišk v kampu Peškera so novo hišice, ki so bile postavljene v 2016, tako da lahko izkoristite in bivate v njih med prvimi. Novejše hišice so zagotovo odlična izkušnja za dopust. Tudi parkirišče v kampu je seveda brezplačno.

Preko spodnje povezave lahko preverite cene za najem mobilne hišice v kampu Peškera, kjer si lahko ogledate tudi fotografije notranjosti hišk. Kliknite na povezavo in preverite ceno za vaš željeni termin. Datume lahko spremenite na levi strani in enostavno opravite brezplačno rezervacijo hiške. Na voljo je tudi brezplačna odpoved rezervacije, ki jo lahko opravite do 7 dni pred prihodom.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

kamp peškera mobilne hišice Pula

Nazaj na hiške v Puli ali mobilne hišice v Istri.

Kamp Peškera – mobilne hišice
Ocenite stran/objavo