≡ Meni

Mobilne hišice Čerkez v kampu Straško

Mobilne hišice Čerkez se nahajajo v enem izmed najbolj popularnih kampov na Hrvaškem – kampu Straško na otoku Pag le nekaj km iz Novanje.

Sodobne Adria mobilne hišice so velike 30m2 in imajo dovolj prostora za do 6 oseb (zakonska postelja, 2 enojni postelji in raztegljiv kavč). Zraven dveh spalnic imajo hišice tudi dve kopalnici. V hišicah se nahaja tudi opremljena kuhinja, klima, brezplačen brezžični internet in lcd tv. Hišne živali so dovoljenje, na voljo pa je tudi brezplačno parkiranje ob mobilni hišici.

Pred hišico je terasa s pogledom na morje.

V kampu Straško najdete številne aktivnosti s katerimi si lahko popestrite svoj dopust. Brezplačno lahko koristite športno rekreativni center, se udeležite različnih delavnic, plesnih programov, kina na prostem in igrala ter animacijo za otroke.

Kamp Straško ponuja tudi trgovino, informacijski center, restavracije in kompleks bazenov za lepši dopust.

V ponudbi mobilnih hišic Čerkez sta na voljo samo 2 mobilni hišici, ki sta tudi zelo hitro zasedeni. Dodatne fotografije in informacije lahko dobite preko spodnje povezave, kjer lahko hišice tudi brezplačno rezervirate (tudi brez kreditne kartice).

Mobilne hišice kamp straško otok Pag

Druge mobilne hišice na otoku Pag.

Mobilne hišice Čerkez v kampu Straško
5 (100%) 2 votes