≡ Meni

Mobilne hišice na Pagu

V kolikor vas zanimajo mobilne hišice na otoku Pag, si lahko več preberete na spodnji povezavi. Glede na to, kako priljubljen je hrvaški otok Pag, lahko pričakujemo povečanje števila mobilnih hišic, saj ta način preživljanja dopusta postaja vedno bolj popularen. Preverite spodnji kamp in mobilne hišice v njem in videli boste, če je pravi za vaš letošnji dopust.

mobilne hišice otok pag

Najem mobilne hišice Pag

Povljana

Povljana je manjše turistično naselje na jugozahodnem delu otoka Pag, nahaja pa se v naravnem zalivu, kateri dobro varuje naselje pred močnimi vetrovi. Kraj je 14,5km oddaljen od mostu, ki veže otok z celino, do glavnega istoimenksega mesta Pag pa je 13km. Povljana se nahaja na delu otoka, ki je ravninski in bogat z rodovitno zemljo, zato ne preseneča, da je bilo v njeni okolici odkritih veliko najdb in zgradb vse od bronaste dobe naprej. Ker je območje arheološko zelo bogato, lahko še danes naletite na zgodovinarje, ki ga skrbno proučujejo. V bližini Povljane se nahaja ornitološki rezervat Malo in Veliko Blato, Povljana pa se poleg klasičnega razvija tudi v smeri zdraviliškega turizma, saj na njenih obalah pridobivajo zdravilno blato.

V središču kraja se nahaja prenovljen kamp Porat, katerega so uredili v manjšem borovem gozdičku. Od leta 2013 je v kampu tudi možno najeti mobilne hišice, kjer boste uživali s svojo družino ali skupino prijateljev. Plaža se nahaja čez cesto od kampa, v naselju pa najdete tudi druge, predvsem peščene plaže. Okolica kampa je imenitna za raziskovanje s kolesi, ob večerih pa lahko uživate v čudovitih sončnih zahodih.

Za ostalo ponudbo hišk na Hrvaškem, si lahko ogledate strani Kvarner, Dalmacija ali Istra.

Mobilne hisice kamp porat otok pag

Mobilne hišice na Pagu
Ocenite stran/objavo