≡ Meni

Mobilne hiške Beli Kamik na Krku

Med ponudbo mobilnih hišk na otoku Krk najdete tudi 5 mobilnih hiših v kampu Beli Kamik, ki se nahaja v Punatu.

Na voljo so mobilne hiške za 5 ali 2 osebi. Hiške se sicer nahajajo nekoliko dlje od morja, vendar imajo nekaj drugih prednosti. V prvi vrste gre za na novo zgrajene in zelo lepo opremljene hiške, ki se nahajajo med oljkami.

Mobilne hiške imajo pokrito teraso z razgledom, brezplačen wifi in možnost parkiranja. Hiške za 2 osebi imajo zakonsko posteljo, tiste za 5 oseb pa imajo še dve enojni postelji in raztegljiv kavč. Posteljnina in brisače so vključene v ceni. Vse hiške imajo tudi klimatsko napravo, mreže proti komarjem in tv. Hišne živali so dovoljene, vendar je potrebno doplačilo.

Glede na veliko povpraševanje za najem mobilne hiške na Krku, so lahko te v kampu Beli Kamik prava izbira. Zelo lepe hišice za bivanje lahko kombinirate z aktivnim dopustom na Krku in raziskovanjem različnih plaž na otoku.

Dodatne informacije za najem mobilne hiške v kampu Beli Kamik najdete preko spodnje povezave, kjer lahko preverite najnižje cene za najem. Hiške lahko brezplačno rezervirate, prav tako pa izkoristite možnost brezplačne odpovedi do 30 dni pred prihodom. Preverite preko spodnje povezave.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

Mobilne hiške otok krk kamp beli kamik

Druge mobilne hiške na Krku in Kvarnerju.

Mobilne hiške Beli Kamik na Krku
5 (100%) 1 vote