≡ Meni

Kamp Selce – mobilne hišice Mediteran

V kampu Selce na Kvarnerju se lahko odločite za najem mobilne hišice Mediteran. Več informacij o tej hiškah najdete spodaj.

Kamp Selce se nahaja zraven istoimenskega kraja na celinskem delu Hrvaške, nekaj km južno od Crikvenice. Kamp Selce ima na voljo 28 mobilnih hišic za 4 osebe (Comfort) ali 6 oseb (Family Comfort).

Mobilne hiške so velike kar 32m2 oz. 35m2 in so v bližini morja. V njih je opremljena kuhinja s hladilnikom, lcd tv, klimatska naprava, kopalnica s tušem in pokrita terasa pred hišico. Brezplačen internet je na voljo na vseh javnih površinah. Hišne živali niso dovoljene. Toaletni papir, brisače in posteljnina so vključene v najem mobilne hišice.

Posebnost mobilnih hišic Family Comfort je, da imajo eno zakonsko posteljo in štiri enojne postelje, tako da bo spanje za vseh 6 članov bolj udobno.

Na voljo je tudi prostor z žarom ali se odpravite v restavracijo v kampu in si privoščite kosilo ali večerjo.

Preko spodnje povezave najdete več informacij o kampu Selce in mobilnih hiškah Mediteran v njem. Ogledate si lahko vse fotografije in hiške brezplačno rezervirate. Izkoristite lahko tudi brezplačno odpoved rezervacije do 14 dni pred prihodom. Preverite ugodne cene s klikom na spodnjo povezavo.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

kamp selce mobilne hišice mediteran

Druge mobilne hišice v Selcah in na Kvarnerju.

Kamp Selce – mobilne hišice Mediteran
5 (100%) 4 votes