≡ Meni

Kamp Kažela – mobilne hiške

Kamp Kažela je priljubljen kamp v Istri, ki se nahaja JV od Medulina. Gre za zelo velik kamp, saj najdemo v njem kar 174 mobilnih hišk, kar je odlična novica za tiste, ki iščejo najem v zadnjem trenutku in je večina ostalih kampov že polna.

V kampu najdete dva tipa mobilnih hišic, ki se razlikujejo po tem ali so obrnjena proti morju ali ne. Seveda so tiste s pogledom nekoliko dražje (za koliko je odvisno od sezone), vendar imajo odličen razgled, kjer lahko uživate ob jutranji kavici ali večernem pogledu na sončni zahod. Brezžični internet je na voljo po celem kampu.

Mobilne hišice v kampu Kažela so namenjene za 5 oseb (4+1) in imajo zakonsko posteljo, dve enojni postelji in raztegljiv kavč. Medtem ko je klimatska naprava na voljo z doplačilom, so brisače in rjuhe na voljo brezplačno. Prav tako najdete v njih manjšo kuhinjo, dnevni prostor in kopalnico.

V kampu Kažela najdete športna igrišča, igrala za otroke, zunanji bazen, več restavracij, večjo trgovino, bar in slaščičarno. Posebno kamp Kažela je tudi zelo dolga peščena in prodnata plaža, kjer boste našli prostor zase.

Več informacij in cene za najem mobilne hišice v kampu Kažela lahko najdete preko spodnje povezave. Izberite si termine, ki vam odgovarjajo in preverite ceno, dodatne fotografije mobilne hišice, opremljenost kampa in druge informacije. Mobilne hišice v kampu Kažela lahko tudi brezplačno rezervirate in brezplačno prekličete rezervacijo.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

Preko spodnje povezave lahko rezervirate mobilne hiške v kampu Kažela in plačate rezervacijo tudi preko bnačnega nakazila. Zagotovite si najnižje cene za kamp Kažela v Medulinu.

  Rezervirajte hiške (plačilo tukaj tudi preko bančnega nakazila)

Mobilne hišice kamp Kažela Medulin

Druge mobilne hišice v Medulinu, Istri in na Hrvaškem.

Kamp Kažela – mobilne hiške
5 (100%) 1 vote