≡ Meni

Mobilna hiška v kampu Baško Polje

Zraven ostalih ponudnikov mobilnih hišic v kampu Baško Polje sta na voljo tudi dve hišici, ki ju najdete spodaj. Hiški sta nekoliko starejši, kljub temu pa imate nekaj drugih prednosti.

2 mobilni hiški v kampu Baško Polje se nahajata na senčni legi, tako da bo sence dovolj. Tudi ostale hišice v kampu imajo dovolj sence. Hiški sta opremljeni s pokrito teraso, kjer najdete stole in mizo. V notranjosti je jedilni kot, manjša kuhinja s štedilnikom na plin in hladilnikom.

Mobilne hiške so za do 5 oseb z zakonsko posteljo, dvema enojnima posteljema in pogradom. Prav tako so dovoljeni hišni ljubljenčki, vendar je potrebno doplačilo. Posteljnina je vključena v ceno najema.

Zraven tega je v kampu mini market, kjer lahko kupite osnovne stvari, restavracija in slaščičarna, otroška igrala in mize za namizni tenis. V okolici lahko tudi kolesarite ali se odpravite na kakšen pohod. Koristite pa lahko tudi žar za pripravo kosila ali večerje.

Preko spodnje povezave si lahko ogledate več informacij in hiške rezervirate. Glede na boljšo oceno, vam priporočamo, da najprej preverite, če so še proste te mobilne hiške v kampu Baško Polje in preverite ceno. Dodatno si lahko ogledate ceno za najem teh hišic s klikom na povezavo spodaj in preverite cene.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

Mobilne hiške baška voda, kamp baško polje

Druge mobilne hiške v Baški Vodi in Dalmaciji.

Mobilna hiška v kampu Baško Polje
5 (100%) 1 vote