≡ Meni

Kamp Mon Perin – mobilne hišice Bale

Kamp Mon Perin predstavlja združenje kampa San Polo in Colone, ki sta dolgo veljala za zelo priljubljena kampa v Istri. Kamp Mon Perin se nahaja ob morju, mobilne hišice v njem pa so kakšnih 200m oddaljene od morja.

Mobilne hišice v kampu so zelo raznolike, tako da se za vsakogar najde nekaj. V času sezone so zato že zelo hitro rezervirane, tako da priporočamo hitro rezervacijo.

Mobilne hišice v kampu Mon Perin

  1. Mobilna hišica Delux – 32m2, 5 oseb
  2. Mobilna hiška Delux Plus – 32m2, 5 oseb
  3. Mebilne hišice Superior – 41m2, 6 oseb, 2 kopalnici
  4. Mobilne hišice Superior Plus – 41m2, 6 oseb, 2 kopalnici
  5. Mobilne hiške Comfort – 24m2, 4+1 osebe, 2 spalnici
  6. Mobilne hišice Exclusive – 50m2, 6 oseb, zelo velika terasa
  7. Mobilne hiške Exclusive Plus – 50m2, 4 osebe, zelo velika terasa
  8. Mobilno hiško za 2+1 osebe – 12m2 velike hišice, tri enojne postelje, terasa

Glavna razlika med hišicami je velikost in s tem povezano število oseb, ki lahko biva v njej. Vse mobilne hišice v kampu Mon Perin imajo klimo, brezplačni brezžični internet, opremljeno kuhinjo s hladilnikom, kopalnico s tušem in teraso. Parkiranje je brezplačno. Hišni ljubljenčki so dovoljeni samo v hišicah za 2+1 osebe, Comfort in Delux in je potrebno doplačilo. Pri vseh najemih je doplačilo 20€ za končno čiščenje.

Kamp Mon Perin leži ob morju in nudi restavracijo, igrala za otroke, vrt, veliko sence, bar, igrišče za odbojko in mize za namizni tenis. Na plaži si lahko najamete ležalnike, čolne in pedaline.

Kraj Bale leži 6 km od kampa do katerega se lahko odpeljete z brezplačnim vlakcem. V njem najdete trgovino, restavracije, bare in kavarne. Na izlet se prav tako lahko odpravite v bližnji Rovinj alu Pulo.

Kamp Mon Perin slovi predvsem po mirni lokaciji, čistem morju, urejeni plaži, kjer je dovolj sence in da lahko s seboj pripeljete svoje hišne ljubljenčke.

Odlične mobilne hišice v kampu Mon Perin lahko rezervirate preko spodnje povezave in si samostojno najdite termin. S klikom na gumb Pregled prostih terminov si lahko ogledate izbrane termine in cene za njih. Rezervacija je brezplačna in jo je možno do 7 dni pred prihodom brezplačno odpovedati.

Brezplačna rezervacija hiške -> Preverite ceno, proste termine in fotografije ->

kamp mon perin bale mobilne hišice 2

Kliknite na fotografijo za več informacij in rezervacijo

kamp mon perin bale mobilne hišice

kamp mon perin bale mobilne hiške

Preverite tudi druge kraje v Istri in mobilne hišice na Hrvaškem.

Kamp Mon Perin – mobilne hišice Bale
5 (100%) 2 votes